Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Μήνυμα προς όλα τα BLOG και τις ανεξάρτητες ιστοσελίδες.. Έλεος με τις τσόντες και τις μαλακίες για ένα κλικ...

  -Διαστάσεις πανδημίας έχει πάρει το φαινόμενο της διαδικτυακής μαλάκυνσης απο σελίδες που είχαν αναλάβει το δύσκολο έργο της "τίμιας και αξιοπρεπής" ενημέρωσης του κόσμου τα δύσκολα αυτά χρόνια της μνημονιακής κατοχής!!

  -Όλο και περισσότερες σελίδες και με όλο και αυξανόμενο ρυθμό απο εκεί που έλεγαν στον κόσμο κάποιες αλήθειες που δεν μπορούσε να ακούσει από κάπου αλλού λόγω της ελεγχόμενης και υποκινούμενης ενημέρωσης από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ , άρχισαν να αναρτούν βυζιά,κώλους,κουτσομπολιά της ψευτο- ελληνικής show biz,καταστροφολογίκα σενάρια για τρομερούς παγετούς ,τρομακτικούς καύσωνες, για την παντρεμένη Πατρινιά , την φοιτήτρια Θεσσαλονικιά , την έγκυο κερκυραία κλπ κλπ κλπ...

  -Ε Λ Ε Ο Σ  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΉΜΑΡΤΟΝ....  Εάν έχετε σκοπό να μας κάνετε να ξανά ανοίξουμε τηλεόραση και να δούμε Πρετεντέρη , Τρέμη και κύριο Μπάμπη για να ενημερωθούμε καλά το πάτε... Στο κάτω κάτω σε τί διαφέρετε απο αυτούς? Εκείνοι πουλάνε την ψυχή και την πατρίδα τους στο διάολο για τα λεφτά και την δόξα ενώ εσείς ???? Τι????Τι διαφορετικό κάνετε απο αυτούς??

  -Μήπως κάνετε ακριβώς το ίδιο αλλά και ακόμα χειρότερο όταν προσφέρετε στον απελπισμένο από τα κανάλια , σαπίλα για μερικά κλικ παραπάνω από την διπλανή σελιδούλα που όπως κι εσείς απευθύνεται σε "πραγματικούς πατριώτες" και άλλα τέτοια του κώλου???? Ξεχάσατε γιατί ανοίξατε αυτές τις σελίδες εξ' αρχής??Μάλλον ναι..!!!  Δυστυχώς..

  -Ξέρω πως η απάντηση-αντίλογος είναι ότι αφού οι Έλληνες κάνουν σε αυτά κλικ και τα κλικ αποφέρουν έσοδα πρέπει κι εσείς να το κάνετε για να βγάλετε τα έξοδα που έχετε αφού ασχολείστε με αυτό... Να σας ενημερώσω όμως οτι η λαιμαργία σας βρομάει απο χιλιόμετρα και πώς είσαστε η εφεδρεία του συστήματος όπως εγώ το βλέπω..

  -ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕι ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΩΝ... ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ.. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ADBLOCK  ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ..

  -ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΤΙΜΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ : <<ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ>> , <<Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΑΝΙΚΟ>> , << ΥΠΕΡ-ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ>> ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

  -ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΑΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου