Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η σκέψη του μέσου Έλληνα για τους απεργούς (που δεν ακούγεται) !!

  -Μετά από τόσα μνημονιακά χρόνια και αφού μέχρι τώρα περνούσαν διάφορα μέτρα με την μέθοδο της σαλαμοποίησης, ήρθε η στιγμή να ψηφιστεί το ασφαλιστικό που εμπεριέχει πολλές κοινωνικές ομάδες μαζί.. Πάνω που οι αγρότες κρατάνε μια δυναμική στάση στους δρόμους, ταυτόχρονα κινητοποιούνται και πολλές άλλες ομάδες ανθρώπων που πλήττονται από τα μέτρα που αναμένετε να ψηφιστούν.. 
  -Δυστυχώς με μεγάλη μου έκπληξη παρακολουθώ τον κάθε κλάδο εργαζομένων να κατεβαίνει σε απεργιακές κινητοποιήσεις μεμονωμένα, ζητώντας την εξαίρεση του από τα νέα μέτρα.. Πόσο τραγική είναι αυτή η εικόνα στην Ελλάδα του 2016?? Πόσο μεγαλύτερη καταστροφή πρέπει να υποστούμε μέχρι να κατέβουμε όλοι μαζί, ενωμένοι με κοινά αιτήματα??? Δηλαδή αν εξαιρεθούν οι αγρότες ή οι δικηγόροι από το ασφαλιστικό θα ανοίξουν ξανά οι δρόμοι και τα δικαστήρια και όλα θα είναι πάλι φυσιολογικά και καλά??? 
  -Αυτή είναι μια απορία που βασανίζει όλους τους Έλληνες και πρέπει να απαιτήσουμε απο τους συνδικαλιστές να δώσουν μια απάντηση στο γιατί συμβαίνει αυτό.. 
  -Πρέπει απο σήμερα να είμαστε ΟΛΟΙ στο πλευρό των αγροτών , και το πρόταγμα της απεργίας να γίνει ένα και ενιαίο: ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!!! Δεν μπορούμε να πληρώσουμε άλλους φόρους,δεν μπορούμε να αποδεχτούμε οτι θα σβήσουμε μέσα στην μιζέρια, δεν ανεχόμαστε σαν λαός άλλες προσβολές,δεν εθελοτυφλούμε σε καμία άλλη αυτοκτονία συμπολίτη μας, δεν δεχόμαστε να σχολιάζουν τις τύχες μας στα δελτία των 8 υψηλόμισθοι δημοσιογράφοι με περιπαικτικό ύφος, δεν δεχόμαστε να περάσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΚΟΜΗ χωρίς να δούμε την παραδειγματική τιμωρία αυτών που ευθύνονται για την εθνική μας καταστροφή. 
  -Είναι αστείο να προσπαθούν μανιωδώς αυτοί που ευθύνονται για την παρακμή του τόπου να μας σώσουν, αντιλαμβανόμενοι ότι έσφαλαν κατά το παρελθόν, όπως οι ίδιοι ομολογούν.. Είναι τραγικό να εξακολουθούμε να περιμένουμε απο τα δελτία των ΜΜΕ (που μας υπνώτιζαν τόσα χρόνια) να ενημερωθούμε προσδοκώντας μια αισιόδοξη-ενδιαφέρουσα είδηση πως κάτι αλλάζει. 
  -Όλοι είναι συνένοχοι.Όλοι οι συνένοχοι παίζουν τα ρέστα τους προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ποτέ η συμμετοχή τους στο έγκλημα γιατί γνωρίζουν καλά πως αυτό θα σημάνει το τέλος τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου