Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Είμαστε "Κροίσοι"

  -Χαιρετώ όλους του Έλληνες κροίσους .. Χαιρετώ όλους τους "πλούσιους" συμπολίτες μου που ζούνε στα όρια της εξαθλίωσης που μας υποχρέωσαν να ζούμε κάποιοι λιλιπούτειοι πολιτικάντηδες και κρατούντες την εξουσία της χώρας μας..



  -Καθημερινά διαπιστώνω με λύπη πόσο πλούσιοι άνθρωποι είμαστε και πόσο μίζερα μας έχουν πείσει να ζούμε..

  -Λίγο κρασί, λίγες ελιές, λίγο παξιμάδι με λάδι και ντομάτα, λίγη φέτα, ρίγανη, θυμάρι,  απεριόριστο ήλιο, απέραντο πράσινο και γαλάζιο γύρω μας παντού, καλή παρέα και ένα μικρό ράδιο να παίζει είναι λίγα από τα αγαθά τα οποία όλοι έχουμε γύρω ή δίπλα μας σε αφθονία. Πράγματά απλά που όλοι ζηλεύουν και θα μπορούσαν να μας κάνουν τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους του κόσμου.. Δεν μας αφήνουν όμως..

  - Έλεγα πρόσφατα σε ένα φίλο πως ένας πλούσιος Γερμανός κυκλοφορεί με το παλτό τουρτουρίζοντας κ πληρώνει για να ξαποστάσει λίγο και να ζεσταθεί σχεδόν όλη τη διάρκεια του χρόνου.. Κυκλοφορεί κάτω από συννεφιασμένο ουρανό. Γεννιέται, μεγαλώνει, δουλεύει και ερωτεύεται μέσα στην καταθλιπτική ατμόσφαιρα της συννεφιασμένης του καθημερινότητας..

  -Φανταστείτε έναν Έλληνα που τρώει από τα σκουπίδια σταυροπόδι στην παραλία, φορώντας μόνο το μαγιό του δίπλα από τον πλούσιο Γερμανό που προανέφερα..Ποιος έχει περισσότερα εάν τους δει κάποιος που δεν τους γνωρίζει? Ποιος ζει καλύτερα?Ποιος είναι είναι πιο ευτυχισμένος?

  -Είναι επιτακτική ανάγκη να ξυπνήσουμε και να κάνουμε κάτι.. Ένα μικρό κάτι θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ μέσα από αυτή τη σελίδα.

  -Ήρθε η στιγμή να καταλάβει όλος ο κόσμος ότι είμαστε πραγματικοί "ΚΡΙΣΟΙ" οι οποίοι δυστυχώς για κάποιους δεν έχασαν την κρίση τους εξ' αιτίας μιας τεχνητής οικονομικής κρίσης και πως αυτό το ευλογημένο κομμάτι του πλανήτη δεν κατοικείτε από τυχερούς ιθαγενείς που κληρονομήσαμε ένα καλό οικόπεδο όπως θεωρούν.

  -Αυτά όσον αφορά τον τίτλο και το ύφος του συγκεκριμένου blog , αλλά και τον τρόπο που πρέπει να αρχίσουμε να αισθανόμαστε όλοι μας ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης από σήμερα κιόλας..  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου